Ştiri

Пред Далее

ANUNȚ cu privire la citirea indicațiilor în luna septembrie 2022 în contextul creșterii prețului…

27-09-2022

La data de 23 septembrie 2022, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică a aprobat, în ședință publică, noile prețuri reglementate pentru furnizarea gazelor naturale de către S.A. „Moldovagaz”, care vor intra în vigoare la 1 octombrie 2022. În acest context, pentru a evita unele situații neplăcute solicităm...

Detalii

ANUNŢ

Stimaţi consumatori SA „Moldovagaz” din r-l Cahul!

în conformitate cu prevederile „Acordului Tehnic" încheiat între SRL „Moldovatransgaz" şi operatorul de reţea SRL „Cahul-gaz” pentru anul 2018 şi pct. 98 al „Regulamentului pentru furnizarea şi utilizarea gazelor naturale” aprobat prin Hotărîrea Consiliului de Administraţie ANRE nr. 415 din 25.05.2011, Administraţia SRL „Cahul-gaz", aduce la cunoştinţa DVS, că în legătură cu efectuarea lucrărilor programate de reparaţie capitală şi profilaxie la gazoductele magistrale şi Staţiile de Predare a Gazelor din municipiul şi raionul Cahul, începînd cu data de 29.05.2018 de la ora 01:00 pînă pe data 02.06.2018 va fi sistată livrarea gazului în municipiul Cahul şi localităţile raionului Cahul: Microraionul Focşa, satele Roşu, Cotihana, Triteşti, Zîrneşti, Paicu, Cucoara, Andruşul de Sus, Andruşul de Jos, Larga Nouă, Larga Veche, Crihana Veche, Manta, Paşcani, Moscovei, Trifeştii Noi, Lopăţica, Bucuria, Burlacu, Tătăreşti, Huliboaia, Taraclia de Salcie, Tartaulul de Salcie, Tudoreşti.

Restabilirea livrării gazului natural, va fi executată pe etape, după finalizarea lucrărilor planificate.

în scopul urgentării restabilirii livrării gazului, rugăm toti consumatorii să închidă robinetele instalate pînă la contorul de gaze şi aparatele de consum a gazelor naturale.

Informarea consumatorilor despre restabilirea livrării gazului va fi efectuată suplimentar prin intermediul televiziunii locale, gazetei „Cahul-Expres" şi serviciul de dispecerat al SRL „Cahul-gaz” la tel. (299) 904,4-26-94.

Administraţia SRL „Cahul-gaz”, cere scuze, pentru incomodităţi şi vă mulţumeşte pentru înţelegere şi conlucrare.

Cu respect, administrația SRL “Cahul-gaz”.