În perioada 14-16 septembrie 2018, echipa SRL «Cahul-gaz» a participat la Spartachiada a XXVI-a, organizată de Federația Sindicatelor lucrătorilor din Industria și Resursele Energetice din Republica Moldova în comun acord cu Administrația SA “Moldovagaz”.

          La competițiile sportive au participat 30 de colaboratori ai întreprinderii.

          Echipa SRL «Cahul-gaz» și-a măsurat puterile la diverse competiții sportive, precum minifotbal, tennis de masă, volei, tragerea otgonului, sărituri în lungime etc., dînd dovadă de responsabilitate, voință și un spirit colectiv deosebit. Anul acesta în premieră a participat  echipa de volei femenin.

          Atmosfera plină de energie a fost întreținută și de suporterii jucătorilor întreprinderii, care au fost cei mai activi pe parcursul evenimentului sportiv.

          În lupta aprigă pentru cupa de tennis de masă echipa întreprinderii s-a clasat pe locul 2.

          Pentru prima dată, în competiție a fost întrodus concursul ce ține de pregătirea bucatelor, unde colaboratorii întreprinderii s-au manifestat la un nivel înalt.    

           Spartachiada a oferit lucrătorilor prilejul nu doar de a practica un mod sănătos de viață, dar și de a socializa într-o atmosferă prietenoasă.

           Aducem felicitări tuturor participanților pentru performanțele frumoase înregistrate în cadrul competițiilor sportive și le urăm succes în activitatea pe care o desfășoară în fiecare zi!