Sâmbătă, 20 decembrie 2014 orele 11.00 la sediul SRL „Cahul - gaz" a avut loc un eveniment deosebit - ceremonia oficială de inaugurare a Oficiului destinat lucrului cu consumatorii.

La ceremonia de inaugurare au participat: Vicepreședintele SA „Moldovagaz” dl lacov Cazacu, președintele r-lui Cahul dl Avram Micinschi, arhitectorul or. Cahul dna Rodica Arseni, vicedirectorul SA „Moldindcombank” dl Ion Miron, directorul SRL „Taraclia – gaz” dl Tudor Covalgi, primarul com. Burlacu dl Mihail Munteanu și alți oaspeți de onoare. Deschiderea acestui oficiu are ca scop sporirea culturii și calității deservirii cetățenilor cât și îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru angajații întreprinderii și dă dovadă faptul că SRL „Cahul – gaz” şi SA „Moldovagaz" acordă o atenție deosebită modernizării serviciilor prestate.

 

În infrastructura întreprinderii în ultimii 7 ani au fost îndreptate sume de peste 12,5 ml lei, numai obiectul nou construit valorează 2,897 ml lei.

 

În cadrul ceremoniei de inaugurare directorul SRL „Cahul-gaz". d-nul Ștefan Bratu, a mulțumit administrației SA „Moldovagaz" pentru susținerea acordatăși din numele colectivului i-a adus mulțumiri dlui lacov Cazacu - vicepreşedintele a SA „Moldovagaz" prezent la inaugurare, pentru înțelegerea necesităților și adresărilor SRL „Cahul-gaz" în directa modernizare și dezvoltare a sistemului de gaze și permanenta îmbunătățire a serviciilor acordate consumatorilor raioanelor Cahul și Cantemir. Nu în ultimul rând d-nul Ștefan Bratu a adus mulțumiri antreprenorilor care au executat lucrările de construcții și reparație capitală a sediului SRL „Cahul-gaz". Acestea sunt SRL „Telporddcom” conducător Boris Corşaz. SRL AlexDan" conducător Mihail Cebotarenco şi subantreprenorul SRL „Jentilom conducător Gheorghe Gheţivu, pentru înțelegerea importanței de respectare a calității și termenilor de executare a lucrărilor.

La rândul său d-nul lacov Cazacu a venit cu un cuvânt de felicitare pentru tot colectivul SRL „Cahul gaz" urându-le sănătate, succes, prestarea unor servicii calitative fără de avarii şi accidente, dar şi un lucru eficient în echipă.

 

În oficiu la dispoziția consumatorilor de gaze sunt următorii colaboratori: doi operatori, un specialist în relații cu consumatori, un maistru specializat în evidență şi realizarea gazelor naturale şi specialistul principal al secției de evidență şi realizare a gazelor naturale. La ghișeele sediului se deservesc atât persoanele fizice cât şi cele juridice.

 

Deservirea consumatorilor se va efectua la câteva ghișee specializate în zilele lucrătoare de la ora 08:00 până la 17:00 fără pauză de masă.

 

De asemenea cu scopul îmbunătățirii condițiilor de deservire a clienților noștri, în incinta sediului activează Agenția nr. 85 al Băncii Comerciale „Moldindconbank” SA cu următorul program de lucru Luni - Vineri 8.30 - 16.30, pauză 13.00 -14.00, zile de odihnă Sâmbătă şi Duminică, agenția prestează o mare parte din gama de servicii bancare.

Cu respect, Administrația SRL „Cahul - gaz”